Veera Wallenius varapuheenjohtajaksi

05.02.2021

Diakoniatyöntekijöiden Liiton hallitus valitsi kokouksessaan 5.2.2021 hallituksen varapuheenjohtajaksi sairaanhoitaja (YAMK), diakonissa Veera Walleniuksen. Wallenius työskentelee tällä hetkellä Helsingin Malmin seurakunnassa diakonian kehittäjänä Diakonia kansalaisvaikuttamisen tukena -projektissa. Hallituksen ja liiton puheenjohtajana on Tikkurilan seurakunnan johtava diakoniatyöntekijä, sosionomi (YAMK), diakoni Saara Huhanantti.
 
Hallitus käsitteli myös vuoden 2020 toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen, hyväksyi uusia jäseniä liittoon sekä perehtyi ajankohtaiseen työmarkkina- ja neuvottelutilanteeseen. Hallitus keskusteli myös meneillään olevasta liiton strategiaprosessista ja akavalaisista yhteishankkeista.
 

Diakoniatyöntekijöiden Liitto edustaa evankelis-luterilaisessa kirkossa työskenteleviä korkeasti koulutettuja diakonisen sosiaali- ja terveysalan asiantuntijoita sekä muualla julkisella sektorilla tai järjestöissä työskenteleviä diakoniakoulutettuja asiantuntijoita. Diakoniatyöntekijöiden Liitto on keskusjärjestö Akavan jäsenliitto.