Seurakuntavaaleihin etsitään ehdokkaiksi diakonian edistäjiä

27.08.2018

Sunnuntaina 18.11.2018 valitaan seurakuntiin noin 9000 uutta luottamushenkilöä. He päättävät mm. työntekijävalinnoista, toiminnan painopisteistä, taloudesta ja monesta muusta seurakunnan toimintaan liittyvästä asiasta.

Kirkon vahva diakoniatyö on merkittävimpiä syitä kirkkoon kuulumiselle. Ammatillisesti hoidettu diakoniatyö yhdessä seurakuntalaisten, yhteistyökumppaneiden ja muiden seurakuntien työntekijöiden kanssa on kirkon vahva todistus lähimmäisenrakkaudesta, jonka perustana on evankeliumin ilmoittama Jumalan rakkaus meitä kohtaan.

Kirkon diakoniatyö tarvitsee tuekseen luottamushenkilöitä, jotka ymmärtävät diakonian merkityksen, haluavat kehittää ja edistää diakoniatyötä seurakunnissa ja arvostavat diakonian asiantuntijaosaamista. Korkeasti koulutetut diakoniatyöntekijät tekevät ammattitaitoista ja pitkäjänteistä työtä, joka vaikuttaa ja auttaa. Akavan seurakuntavaalivideo (linkki alla) haastaa ehdokkaaksi henkilöitä, joille asiantuntijuus, osaaminen ja hyvä työelämä ovat tärkeitä.

Lähde ehdokkaaksi ja kutsu mukaan myös muita diakonian ystäviä. Tietoa vaaleista ja valitsijayhdistyksistä saa omasta seurakunnasta tai seurakuntavaalit.fi-sivuilta. Seurakuntavaalien ehdokasasettelu päättyy 17.9.2018.

Katso tästä Akavan seurakuntavaalivideo. #minunkirkkoni on #hyvätyöpaikka