27.11.2020

Saara Huhanantti jatkaa Dtl:n puheenjohtajana

Diakoniatyöntekijöiden Liiton edustajiston syyskokouksessa valittiin liitolle puheenjohtaja ja uusia jäseniä hallitukseen.
Puheenjohtajaksi valittiin jatkokaudelle sosionomi (YAMK), diakoni Saara Huhanantti. Huhanantti työskentelee Tikkurilan seurakunnan johtavana diakoniatyöntekijänä.
-Tulevana kautena merkittäviä tehtäviä ovat jäsenistön palkkauksen ja aseman edistäminen työmarkkinoilla ja kirkossa sekä liiton uuden strategian valmistelu hallituksen kanssa, arvioi Huhanantti.
Hallitukseen uutena jäsenenä valittiin Veera Wallenius ja varajäseniksi Kati Markkanen ja Ari Tuomikoski. Hallitustyössä jatkavat Ulrika Lindholm-Nenonen, Sirpa Tirri, Antti Härö, Eija Grönvall, Tanja Reinikainen ja Pia Hiekkanen sekä varajäseninä Johanna Korkeaniemi, Heli Tuokkola ja Sanna Laiho.
 
Lisätiedot:
Saara Huhanantti, puheenjohtaja, puheenjohtaja@dtl.fi
Tiina Laine, toiminnanjohtaja, tiina.laine@dtl.fi tai 010 2190 303     
 
Kuva: Saara Huhanantti
 
Diakoniatyöntekijöiden Liitto edustaa evankelis-luterilaisessa kirkossa työskenteleviä korkeasti koulutettuja diakonisen sosiaali- ja terveysalan asiantuntijoita sekä muualla julkisella sektorilla tai järjestöissä työskenteleviä diakoniakoulutettuja asiantuntijoita. Diakoniatyöntekijöiden Liitto on keskusjärjestö Akavan jäsenliitto.