Saara Huhanantti jatkaa Diakoniatyöntekijöiden Liiton puheenjohtajana

26.11.2018

Diakoniatyöntekijöiden Liiton puheenjohtajaksi vuosiksi 2019–2020 on valittu sosionomi (YAMK), diakoni Saara Huhanantti. Valinnan teki Diakoniatyöntekijöiden Liiton edustajisto Akavatalossa pidetyssä syyskokouksessa 26.11.2018. Huhanantti on toiminut liiton puheenjohtajana myös kauden 2017-2018.

– Olen todella kiitollinen saamastani luottamuksesta! Olen oppinut paljon ensimmäisen kauden aikana ja tuntuu mahtavalta päästä jatkamaan työtä tästä eteenpäin. Mikään muu ammattiliitto ei aja diakoniatyöntekijöiden asioita tai pidä diakonian ääntä esillä. Esimerkiksi diakonian virkojen puolustaminen sekä diakonian asiantuntijuuden ja lähijohtamisen merkityksen esillä pitäminen ovat liiton agendalla tulevalla kaudella, toteaa Tikkurilan seurakunnan johtavana diakoniatyöntekijänä työskentelevä Saara Huhanantti.

Edustajisto valitsi myös hallituksen jäseniä erovuoroisten tilalle. Hallitukseen valittiin Ulrika Lindholm-Nenonen (u), Sirpa Tirri (u) ja Paula von Koch. Muut hallituksen jäsenet ovat Antti Härö, Eija Grönvall ja Tanja Reinikainen sekä varajäsenet Heidi Salminen, Johanna Korkeaniemi (u), Tero Reingoldt (u), Sanna Laiho, Maija Kupsala ja Ulla Valtonen.

 

Lisätietoja:

Saara Huhanantti, puheenjohtaja, p. 050 411 2675, saara.huhanantti@evl.fi
Tiina Laine, toiminnanjohtaja, p. 010 2190 303, tiina.laine@dtl.fi