Kirkkopäivätapaaminen lähetyksen ja kansainvälisen työn työntekijöille

18.05.2019

Kirkkopäivien yhteydessä, lauantaina 18.5. klo 11.30-13.30 tarjotaan lounas kirkon lähetystyön ja kansainvälisen työn työntekijöille ravintola Wanha Fredan Alfred-salissa (Yliopistonkatu 11). Samalla keskustellaan ajankohtaishaasteista ja yhteisistä vaikuttamismahdollisuuksista. Jos olet lähetyssihteeri tai kansainvälisestä työstä vastaava työntekijä tai diakoniatyöntekijä, jonka tehtävänkuvaan kuuluu em. tehtäviä tai olet lähetystyössä oleva diakoniatyöntekijä, olet tervetullut yhteiseen tapaamiseen. Lounaalle osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä Diakoniatyöntekijöiden Liitossa. Sitovat ilmoittautumiset 1.5. mennessä alla olevalla ilmoittautumislomakkeella. Kokoustilan koosta johtuen tilaisuuteen mahtuu 20 ensimmäistä ilmoittautunutta. Ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti toukokuussa. Tervetuloa!
 
HUOM. Ilmoittautuminen on päättynyt. Tiedustele mahdollisia lisäpaikkoja tai peruutuspaikkoja suoraan asiamieheltä p. 050 304 7794.

Tietosuojaseloste.
Kartta


Ennen ilmoittautumisen lähettämistä täppää vielä "En ole robotti" -kohtaa ja toimi ohjeen mukaisesti. Tämä kuvavarmennus estää botteja eli ihmisiä jäljitteleviä tietokoneohjelmia lähettämästä roskapostia ilmoittautumislomakkeen kautta. Muista painaa lopuksi Lähetä. Kun ilmoittautuminen on mennyt oikein, ilmestyy näytölle teksti Kiitos.