Etusivu /    KDP2022 /    info
Saapuminen Kulttuuritaloon

Kulttuuritalon pysäkeille vievät raitiovaunut 1, 3, 8 ja 9, bussi nro 23 Rautatientorilta ja Pasilan asemalta, bussi nro 70 Kampista sekä bussi nro 51 Hakaniemestä.

Lippujen hinnat ja reittien aikataulut löydät Helsingin seudun liikenteen sivuilta. HSL-alueen ulkopuolelta tulevien kannattaa ostaa kolmen vuorokauden lippu AB-vyöhykkeelle. Lippuja voi ostaa HSL-sovelluksella tai isoista lippuautomaateista esimerkiksi Helsingin tai Pasilan rautatieasemilta (huom. pienistä kertalippuautomaateista saa vain vuorokausilippuja!). Kertakortille ladatun lipun voimassaolo alkaa, kun näytät lippua kortinlukijalle ensimmäisen matkan alussa. Lue ohjeet HSL:n sivuilta.

Pasilan rautatieasemalta kävelymatka Kulttuuritalolle on n. 1,5 km (Ratapihantie-Porvoonkatu-Kirstinkatu-Sturenkatu).

Kulttuuritalon tilat tästä linkistä.


Ilmoittautuminen Kulttuuritalossa

Kulttuuritalon aulan infopisteessä on Kokouspisteen henkilöstö vastaanottamassa ilmoittautumisia. Ilmoittautuneet saavat infopisteestä osallistujakortin, jota on pidettävä näkyvillä Kulttuuritalossa.

Kokouspisteen henkilöstöllä on osallistujalistat, joista voi käydä tarkistamassa oman majoituksen, ruokavaliot sekä perjantain kanaviin osallistumisen.

Esteettömyys Kulttuuritalossa

Tästä linkistä löydät Kulttuuritalon infon esteettömyydestä.

Kallion kirkko

Torstain avajaismessu ja perjantain iltajuhla ovat Kallion kirkossa. Kirkon osoite on Itäinen Papinkatu 2. Kulttuuritalolta Kallion kirkkoon on kävelymatkaa n. 700 m (Sturenkatu-Kalliolanrinne-Kirstinkatu-Castreninkatu).

 
Diakonissalaitoksen kirkko

Kulttuuritalolta Diakonissalaitoksen kirkkoon ja SDO:n auditorioon on kävelymatkaa n. 500 m (Sturenkatu-Helsinginkatu). Perjantain kanavien aikana on Helsinginkadun portilla opastajat vastassa ja he ohjaavat osallistujia kirkkoon (Karamzin), auditorioon (Hoitava diakonia) ja Kohtaamisia-kierrokselle. Kirkon info tästä linkistä.

 
Ruokailut

Ruokailut tapahtuvat kolmessa pisteessä. Linjastot on katettu 2. kerroksen tasanteelle ja Aalto-aulaan. Tämän lisäksi ravintolasali on käytössä. Linjastojen läheisyydessä on pöytäpaikkoja sekä pystypöytiä (seisomapaikka). Mikäli haluat varmistaa, että pääset istumaan, odota hetki, että alkuruuhka hieman helpottuu. Odotellessa voi vaikka tutustua messuosaston näyttelyihin.

Eritysruokavaliot saa keskitetysti ravintolan puolelta.

To 15.9.

Cajún paahdettua lohta, paahdettuja perunoita ja limejogurttia (M, G)

Cajún paahdetttua tofua, paahdettuja perunoita ja limejogurttia (V, G)

Iltapäiväkahvi, päivän pulla

Pe 16.9.

Tandorikanaa ja pinaattiriisiä (L, G)

Kasvispyöryköitä, vegaanista yrttijogurttikastiketta ja pinaattiriisiä (V, G)

Iltapäiväkahvi, päivän pulla

La 17.9.

Uunilohta, kermamuhennettua purjoa ja sitruunaista viipalepeunaa (M, G)

Kvinoa – juurespihvejä, kermamuhennettua purjoa ja sitruunaista viipaleperunaa (V, G)

Lauantaina on jälkiruokana juhlavuoden kunniaksi vadelmakakku

Terveysturvallisuus - korona ja muut tartuntataudit

Älä tule sairaana diakonian päiville. Huolehdi hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta. Noudata myös muita tartunnantorjuntatoimia oman harkintasi mukaan. THL:n ohjeet.

Sairastuminen tai muu ylivoimainen este

Osallistumisen voi perua ylivoimaisen esteen vuoksi. Ylivoimainen este voi olla esimerkiksi oma tai läheisen sairastuminen tai tapaturma. Osallistumisen este on osoitettava luotettavalla selvityksellä, kuten lääkärintodistuksella. Peruutus on tehtävä kirjallisesti Kokouspisteelle tapahtumat@kokouspiste.fi. Tarkemmat peruutusehdot saat Kokouspisteestä.