Valitsijayhdistyksen perustamissopimus ja valitsijayhdistyksen ehdokaslista

Valitsijayhdistyksen vaaliasiamies ilmoittaa tällä sähköisellä lomakkeella perustamisasiakirjan ja ehdokaslistan liiton vaalitoimikunnalle. Lomake on täytettävä huolellisesti. Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia, eikä ohjelma lähetä lomaketta eteenpäin ellei kaikki kohdat ole täytettyinä. Ennen lomakkeen lähettämistä tulee laittaa rasti kohtaan "En ole robotti," ja toimia ohjeen mukaisesti. Tämä toiminto estää roskapostituksen.

Ehdokaslistaan tulee täyttää kaikki tiedot ehdokkaan osalta, vaikka niitä ei ole erikseen merkitty pakollisiksi. Ehdokkailta vaaditaan suostumus ehdokkuuteen, jonka vaaliasiamies vakuuttaa valitsemalla tätä koskevassa kysymyksessä vaihtoehdon kyllä.

Valitsijayhdistyksen perustamissopimus ja valitsijayhdistyksen ehdokaslista tulee olla lähetetty vaalitoimikunnalle viimeistään 14.2.2018 klo 12.00.

 

Me allekirjoittaneet (valitsijayhdistyksen perustaja) olemme asettaneet edustajiston vaaliin ehdokkaaksi/ehdokkaiksi seuraavan liiton vaalikelpoisen ja äänioikeutetun jäsenen/seuraavat liiton vaalikelpoiset ja äänioikeutetut jäsenet, minkä johdosta perustamme tämän valitsijayhdistyksen sekä valitsemme sille vaaliasiamiehen ja tunnuksen (nimen).
 
 
Vaalikelpoisia ovat varsinaiset jäsenet, joiden vuoden 2017 jäsenmaksut on maksettu. Ehdokkaalta on oltava suostumus, jonka vaaliasiamies vahvistaa tässä sähköisessä ilmoituksessa. Ehdokkaasta tulee ilmoittaa etu- ja sukunimi, ammatti- tai toiminimike ja kotipaikka sekä hiippakunta, jonka alueella toimii