Stand up -koomikko ja diakonia työntekijä Amanda Hiekkataipale katsoo maailmaa lähiösilmin – ”Kaikelle voi nauraa”

Lue Facebookissa

Diakoniatyöntekijöiden Liitto on mukana Olympiakomitean liikkumishaasteeseessa, jonka tarkoituksena on pitää suomalaiset toimint...

Lue Facebookissa

Kirkon palkat nousevat helmikuussa – tarkista palkkalaskelmasi! - Jobimedia

Lue Facebookissa

DTL: "Työnantaja ja sen edustaja on velvollinen huolehtimaan siitä, ettei kenenkään – ei naisen eikä miehen – henkinen terveys tai turvallisuus vaarannu työpaikalla. Ketään ei saa uhkailla, pelotella, väheksyä eikä pilkata", toteaa JUKOn toiminnanjohtaja Maria Löfgren. Valitettavasti kirkon työpaikatkaan eivät ole vapaita häirinnästä ja epäasiallisesta kohtelusta, mutta puhumalla ja yhteistoiminnalla sitä voidaan kitkeä. Vaikenemisesta hyötyy vain häiritsijä.

04.03.2019

"Työnantaja ja sen edustaja on velvollinen huolehtimaan siitä, ettei kenenkään – ei naisen eikä miehen – henkinen terveys tai turvallisuus vaarannu työpaikalla. Ketään ei saa uhkailla, pelotella, väheksyä eikä pilkata", toteaa JUKOn toiminnanjohtaja Maria Löfgren. Valitettavasti kirkon työpaikatkaan eivät ole vapaita häirinnästä ja epäasiallisesta kohtelusta, mutta puhumalla ja yhteistoiminnalla sitä voidaan kitkeä. Vaikenemisesta hyötyy vain häiritsijä.