Keskustelut työmarkkinamallista alkoivat perjantaina

Lue Facebookissa

Arvaatko, mitä näiden 4 työasun kantajat tekevät työkseen? Osa vastauksista saattaa yllättää

Lue Facebookissa

Diakonissa Liisa Merivuorelle luovutettiin kultainen Pro diaconia-ansiomitali huomionosoituksena pitkäaikaisesta ja erityisen an...

Lue Facebookissa

DTL: Elämänlaadusta puhuttaessa kyse ei ole vain rahasta, sillä toivottomuus voi lamauttaa ihmisen. "Aika kurjiakin oloja voi kestää, jos on tunne, että kyllä tilanne korjaantuu", kertoo Diakin tutkija Sakari Kainulainen. Diakoniabarometri 2018 tutkimuksen mukaan myös diakoniatyöntekijät nostavat tärkeimmäksi tehtäväksi tuoda toivoa paremmasta tulevaisuudesta heille, joilla sitä toivoa ei ole. Realistinen ja toiveikas näkemys tulevaisuudesta voimaannuttaa.

08.05.2019

Elämänlaadusta puhuttaessa kyse ei ole vain rahasta, sillä toivottomuus voi lamauttaa ihmisen. "Aika kurjiakin oloja voi kestää, jos on tunne, että kyllä tilanne korjaantuu", kertoo Diakin tutkija Sakari Kainulainen. Diakoniabarometri 2018 tutkimuksen mukaan myös diakoniatyöntekijät nostavat tärkeimmäksi tehtäväksi tuoda toivoa paremmasta tulevaisuudesta heille, joilla sitä toivoa ei ole. Realistinen ja toiveikas näkemys tulevaisuudesta voimaannuttaa.