Akavan liittokokous on juuri valinnut Maria Löfgrenin puheenjohtajaksi

Lue Facebookissa

Kirkon juhlat toi toivoa työkalupakkiin - Jobimedia

Lue Facebookissa

Hallituksen leikkausten seuraukset näkyvät jo diakoniatyössä – ”Se, että heikoimmista pidetään huolta, on kuulunut meidän yhteis...

Lue Facebookissa

DTL: Diakonian asiantuntijatehtävät sisältävät runsaasti haastavia vuorovaikutustilanteita sekä vaikeita ja monimutkaisia asiakasasioita, jotka lisäävät työn kuormitusta. Vaativa työ edellyttää mahdollisuutta palautumiseen, jotta keho ja mieli saavat tilaisuuden elpyä. Sosiaalinen tuki voi auttaa palautumisessa ja siksi työpaikan kahvitauolla saattaa olla suurempi merkitys kuin ajattelemmekaan. Olisiko aika pitää kahvipaussi työkavereiden kanssa?

27.02.2019

Diakonian asiantuntijatehtävät sisältävät runsaasti haastavia vuorovaikutustilanteita sekä vaikeita ja monimutkaisia asiakasasioita, jotka lisäävät työn kuormitusta. Vaativa työ edellyttää mahdollisuutta palautumiseen, jotta keho ja mieli saavat tilaisuuden elpyä. Sosiaalinen tuki voi auttaa palautumisessa ja siksi työpaikan kahvitauolla saattaa olla suurempi merkitys kuin ajattelemmekaan. Olisiko aika pitää kahvipaussi työkavereiden kanssa?