Keskustelut työmarkkinamallista alkoivat perjantaina

Lue Facebookissa

Arvaatko, mitä näiden 4 työasun kantajat tekevät työkseen? Osa vastauksista saattaa yllättää

Lue Facebookissa

Diakonissa Liisa Merivuorelle luovutettiin kultainen Pro diaconia-ansiomitali huomionosoituksena pitkäaikaisesta ja erityisen an...

Lue Facebookissa

DTL: Diakonian asiantuntijatehtävät sisältävät runsaasti haastavia vuorovaikutustilanteita sekä vaikeita ja monimutkaisia asiakasasioita, jotka lisäävät työn kuormitusta. Vaativa työ edellyttää mahdollisuutta palautumiseen, jotta keho ja mieli saavat tilaisuuden elpyä. Sosiaalinen tuki voi auttaa palautumisessa ja siksi työpaikan kahvitauolla saattaa olla suurempi merkitys kuin ajattelemmekaan. Olisiko aika pitää kahvipaussi työkavereiden kanssa?

27.02.2019

Diakonian asiantuntijatehtävät sisältävät runsaasti haastavia vuorovaikutustilanteita sekä vaikeita ja monimutkaisia asiakasasioita, jotka lisäävät työn kuormitusta. Vaativa työ edellyttää mahdollisuutta palautumiseen, jotta keho ja mieli saavat tilaisuuden elpyä. Sosiaalinen tuki voi auttaa palautumisessa ja siksi työpaikan kahvitauolla saattaa olla suurempi merkitys kuin ajattelemmekaan. Olisiko aika pitää kahvipaussi työkavereiden kanssa?