Danske Bankin etukokonaisuudet akavalaisten liittojen jäsenille

Danske Bankin ja Akavan yhteistyön pohjalta akavalaisten liittojen jäsenille on tarjolla kolme etukokonaisuutta. Opinnoistaan vastavalmistuneille jäsenille on oma etupakettinsa ja muille jäsenille on asuntolainaetu sekä etuja sijoituspalveluista. Lue eduista tarkemmin alta tai klikkaamalla itsesi sivulle www.danskebank.fi/akava.

Danske Bankin edut vastavalmistuneille jäsenille

Danske Bank ja Akava ovat solmineet yhteistyösopimuksen jäsenedun tarjoamisesta akavalaisten liittojen vastikään opinnoistaan valmistuneille jäsenille. Valituista palveluista riipuen edun arvo voi olla jopa 700 euroa vuodessa. Tarkemmat ehdot ja etujen esittelyn löydät Danske Bankin omalta sivustolta.

Danske Bankin asuntolainaetu Dtl:n jäsenille

Hyödynnä asuntolainaetusi ja säästä. Dtl:n jäsenenä saat asuntolainan aina edullisemmin. Hae uutta lainaa tai kilpailuta helposti nykyinen lainasi – hoidamme pankinvaihdon puolestasi. Hyödynnä edut myös nykyiseen lainaasi Danske Bankissa.

Ota edut käyttöön!

Ota yhteyttä – kerromme lisää eduista: 0200 25880, ma-pe 8-20

Danske bankin edut liiton jäsenille (tutustu tästä)

 • Pienempi marginaali
 • Ei toimitusmaksua tai järjestelypalkkiota
 • Lyhennysvapaat ilman kuluja
 • Portaistettu maksuohjelma
 • Edullisemmat päivittäispalvelut
   
Asuntolaina aina edullisemmin

Saat aina automaattisesti alennuksen asuntolainan marginaalista. Liiton jäsenenä saat lainasi edullisemmin, kuin ilman liiton jäsenyyttä*.

Asuntolaina ilman kuluja – säästä aina vähintään 300 euroa

Sinulta ei peritä asuntolainan toimitusmaksua tai järjestelypalkkiota. Normaali asuntolainan toimitusmaksu ja järjestelmäpalkkio on 0,60 % lainan pääomasta, aina kuitenkin vähintään 300 euroa.

Päivittäinen pankkiasiointi jopa 50 % edullisemmin

Saat 25–50 % alennuksen päivittäispalvelupaketin kuukausimaksusta niin kauan kuin maksat asuntolainaa. Päivittäispalvelupakettisi sisältää esimerkiksi kaksi tiliä, kaksi korttia ja pankkitunnukset.

Lyhennysvapaat ilman kuluja – säästä 180 euroa joka kerta

Voit hakea 4-12 kk pituisia lyhennysvapaita jaksoja ilman toimitusmaksua **, säästät vähintään 180 euroa myönnetyltä lyhennysjaksolta. Lyhennysvapaita voit käyttää haluamallasi tavalla, juuri silloin kun kaipaat talouteesi joustoa esimerkiksi viettääksesi aikaa perheen kanssa, vahvistaaksesi osaamistasi opiskelemalla tai vaikka säästääksesi johonkin sinulle tärkeään kohteeseen.

Elämääsi sopiva maksuohjelma

Valitse itse, miten alat lyhentää lainaasi. Näin sinulle jää enemmän rahaa esimerkiksi asunnon varustamiseen, uuteen elämänvaiheeseen tai vaikka tulevaisuuden pesämunaa varten. Voit asettaa lainaasi kiinteät, portaittain nousevat lyhennystasot ensimmäiselle viidelle vuodelle. 

Esimerkki lyhennystasojen hyödyntämisestä:

 • Lyhennyserä kaksi ensimmäistä vuotta 500 €/kk
 • Kolmantena vuonna lyhennys 750 €/kk
 • Lopun laina-ajan lyhennykset 1000 €/kk

Lyhennykset voidaan tehdä käyttäen 2-3 eri lyhennystasoa. Lainan lyhennystavan tulee olla kiinteä tasaerä. Lainan saaminen edellyttää pankin erillistä hyväksyvää päätöstä.

 
Vieläkö mietit?

Pyydä lainatarjous helposti kotisohvalta. Siirrämme nykyisen lainasi puolestasi Danske Bankiin.  Asiakkaanamme saat myös huomattavan alennuksen Fennian vakuutuksista. Hae lainaa!

Vastavalmistunut?

Tule asiakkaaksi ja hyödynnä rahanarvoiset edut. Lue lisää!

 

* Lainaa hinnoiteltaessa huomioidaan voimassa olevat minimimarginaalit. Lainatarjouksessasi näet hinnan sekä liiton jäsenenä että ilman jäsenyyttä.

** Lyhennysvapaan saamineen vaatii positiivisen luottopäätöksen.

Jos asiakas ottaa 170.000 euron lainan, laina-aika olisi 20 vuotta ja lainan viitekorkona käytetään 12 kk Euribor-korkoa, olisi lainan kokonaiskorko 1,25 % (Kuluttajansuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko 1,29 %). Luoton ja muiden luottokustannusten yhteismäärä 193.204,74 euroa, sisältäen automaattisen tiliveloituksen maksun 2,70 euroa/maksuerä, maksuerien lukumäärä 240 kpl. (Tiedot 8.1.2018 tilanteesta). Lainaa hinnoiteltaessa huomioidaan voimassa olevat minimimarginaalit.
 

Danske Bankin edut sijoituspalveluista Dtl:n jäsenille
 • Akavalainen sijoittaa kanssamme edullisemmin vaikka ei siirtäisi kokonaisasiakkuutta: Danske-tili ja verkkotunnukset veloituksetta.
 • Kaupankäynti Online -palvelu ilman kuukausimaksuja ja arvo-osuustilin siirto Danske Bankiin 0 euroa. Akavalainen maksaa vain välityspalkkiot kaupoista. Lisäksi etuja sijoittajan lisäpalveluista.
 • Danske Varainhoito- ja Danske sijoitusneuvontapalveluista 15 % alennus.
 • Yrittäjälle ilmainen kartoitustapaaminen ja tukea henkilökohtaisissa lainopillisissa asioissa.
Danske Bankin sijoituspalvelut
 • Danske Bank uudisti vuosi sitten sijoituspalvelunsa Suomessa tuomalla markkinoille kolme erilaista tapaa sijoittaa sekä palvelutasot, jotka vaihtelevat puhtaista online-ratkaisuista hyvin räätälöityihin palveluihin. Asiakas itse valitsee hänelle parhaiten sopivan palvelun ja palvelutason.
 • Uudistuksessa sijoitusneuvonta ja sijoitustuotteet erotettiin selkeästi toisistaan niin, että asiakas voi valita minkä verran neuvontaa haluaa, ja neuvonnalla ja tuotteilla on selkeästi oma hintansa.
 • Kolme palvelua ovat:
  • Danske Varainhoito henkilölle, joka haluaa jättää varallisuutensa kokonaan pankin hoidettavaksi. Esimerkiksi aloitteleva sijoittaja pääsee jo 10 eurolla kuukaudessa helposti ja edullisesti alkuun Danske Varainhoito Online -palvelulla, joka perustuu etf-pohjaisiin sijoitusstrategioihin.
  • Danske Sijoitusneuvonta on uudenlainen palvelu, joka sopii sijoittajalle, joka haluaa pankilta sijoitusneuvontaa, mutta haluaa tehdä lopulliset sijoituspäätökset ja kaupat itse. Danske Bank toi markkinoille ensimmäisenä pohjoismaisena pankkina digitaalisen sijoitusneuvontaratkaisun, joka perustuu indeksirahasto- ja etf-pohjaisiin mallisalkkuihin.
  • Danske Kaupankäynti tarjoaa aktiiviselle kaupankävijälle pääsyn 25 sijoitusmarkkinalle kilpailukykyiseen hintaan ja palvelua voi täydentää lisäpalveluilla, joihin kuuluu muun muassa työkaluja omien osakevalintojen tueksi.

Lue lisää Danske Bankin tarjoamista eduista.