Akava myönsi ansiomerkkejä diakoniatyöntekijöille

23.05.2022

Diakoniatyöntekijöiden Liiton edustajiston kevätkokouksessa 23.5.2022 julkistettiin Akavan myöntämien ansiomerkkien saajat. Ansiomerkin sai 17 henkilöä.

Ansiomerkkien myöntämisen yleisenä edellytyksenä on ansiokas ja merkittävä toiminta Akava-yhteisössä. Ansiomerkillä huomioidut ovat toimineet liiton puheenjohtajistossa, hallituksessa ja alueellisissa osastoissa sekä JUKOn luottamusmiehinä.

Tehtävien ja toimintavuosien perusteella luottamushenkilö voi saada pronssisen, pronssisen hopeisin lehvin tai hopeisen ansiomerkin. Lisäksi Akavan hallitus voi myöntää erityisistä ansioista hopeisen ansiomerkin kultaisin lehvin ja kultaisen ansiomerkin.

Akavan pronssinen ansiomerkki hopeisin lehvin: Marko Pasma.

Akavan pronssinen ansiomerkki: Eija Grahn, Maria Hanhikorpi, Nina Helisten-Kerkelä, Saara Huhanantti, Mirja Jalo, Sirkka Kiuru, Irina Lemberg, Liisa Merivuori, Marja Mustonen, Kirsi Männistö, Toini Pieskä, Tanja Reinikainen, Tarja Salminen, Katriina Tenhonen, Erja Viherkoski ja Lea Vuojolainen.

Lisätiedot:

Tiina Laine, toiminnanjohtaja tiina.laine@dtl.fi / 010 2190 303

*****

Diakoniatyöntekijöiden Liitto edustaa evankelis-luterilaisessa kirkossa työskenteleviä diakonisen sosiaali- ja terveysalan asiantuntijoita sekä muualla julkisella sektorilla tai järjestöissä työskenteleviä diakoniakoulutettuja asiantuntijoita. Diakoniatyöntekijöiden Liitto on keskusjärjestö Akavan jäsenliitto.