Sisupäivä Tampereella 20.11.2020

20.11.2020

Varsinaisille jäsenille tarkoitettu koulutustapahtuma pidetään Tampereella 20.11.2020 hotelli Ilveksessä. Aiheena ajankohtaiset virka- ja työehtosopimusasiat, diakonian virat ja työssä jaksaminen.

Koulutustapahtumassa on yhteistä ohjlemaa kaikille osallistujille sekä osan ohjelmaa toimitaan kahdessa ryhmässä, joista toinen on tarkoitettu johtaville viranhaltijoille. Valitse Tampereen ilmoittautumisessa työalajohtajien kohta, mikäli osallistut työskentelyyn, jossa asioita tarkastellaan johtamisen näkökulmasta.

Tilaisuus alkaa klo 11 lounaalla ja jatkuu koulutuksella n. klo 15.30 saakka, jonka jälkeen pientä virkistysohjelmaa. Päivän omavastuu on 10 €, joka maksetaan ilmoittautumisajan jälkeen liiton tilille. Maksuohje tulee ilmoittautumisajan päätyttyä lähetettävän vahvistusviestin mukana.

HUOM. Koronapandemiavaraus. Jos pandemiatilanne huononee, koulutustapahtumat siirtyvät pidettäväksi verkossa.

Ilmoittaudu Sisupäivään alla olevalla lomakkeella viimeistään pe 23.10.2020.

Ennen ilmoittautumisen lähettämistä täppää vielä "En ole robotti" -kohtaa ja toimi ohjeen mukaisesti. Tämä kuvavarmennus estää botteja eli ihmisiä jäljitteleviä tietokoneohjelmia lähettämästä roskapostia ilmoittautumislomakkeen kautta. Muista painaa lopuksi Lähetä. Kun ilmoittautuminen on mennyt oikein, ilmestyy näytölle teksti Kiitos.