Sisupäivä Seinäjoella 19.11.2020 Siirretty webinaariin 17.11.

19.11.2020

TIEDOTE: Koronapandemia on kiihtymisvaiheessa ja eri sairaanhoitopiirien alueella on annettu etätyösuosituksia. Hiljattain kahdessa kirkon koulutuksessa osallistujat altistuivat koronalle ja heidät asetettiin karanteeniin.  Tämänhetkisen tiedon valossa marraskuun Sisupäivät on päätetty muuttaa livetapaamisesta verkkotapaamiseksi Teamsin kautta. Verkko-Sisu toteutetaan tiistaina 17.11.2020. Tarkempi ohjelma on tapahtuman omalla sivulla. Alla olevalla ilmoittautumislomakkeella voi jo ilmoittautua verkkotapahtumaan. Tapahtuma on maksuton.

 

Varsinaisille jäsenille tarkoitettu koulutustapahtuma pidetään Seinäjoella 19.11.2020 Sokos hotelli Lakeudessa. Aiheena ajankohtaiset virka- ja työehtosopimusasiat, diakonian virat ja työssä jaksaminen.

Tilaisuus alkaa klo 11 lounaalla ja jatkuu koulutuksella n. klo 15.30 saakka, jonka jälkeen pientä virkistysohjelmaa. Päivän omavastuu on 10 €, joka maksetaan ilmoittautumisajan jälkeen liiton tilille. Maksuohje tulee ilmoittautumisajan päätyttyä lähetettävän vahvistusviestin mukana.

HUOM. Koronapandemiavaraus. Jos pandemiatilanne huononee, koulutustapahtumat siirtyvät pidettäväksi verkossa.

Ilmoittaudu Sisupäivään alla olevalla lomakkeella viimeistään pe 23.10.2020.Ennen ilmoittautumisen lähettämistä täppää vielä "En ole robotti" -kohtaa ja toimi ohjeen mukaisesti. Tämä kuvavarmennus estää botteja eli ihmisiä jäljitteleviä tietokoneohjelmia lähettämästä roskapostia ilmoittautumislomakkeen kautta. Muista painaa lopuksi Lähetä. Kun ilmoittautuminen on mennyt oikein, ilmestyy näytölle teksti Kiitos.