#hyppy

Kirkon diakonian päivät Lahdessa 13.-15.9.2018

Kirkon diakonian päivät ovat ainutlaatuinen diakonian tapahtuma diakonian vastuunkantajille, asiantuntijoille ja seurakuntien toimijoille. Päiviä on järjestetty kahden ja kolmen vuoden välein, joten tätä tapahtumaa ei kannata jättää väliin.

Kirkon diakonian päivät pidetään Lahden Ristin kirkossa ja Sibeliustalossa. Päivien konsepti on samanlainen, kuin Turun päivillä 2016. Torstai ja perjantai ovat suunnattu diakonian asiantuntijoille ja ovat siis työntekijäpäivät. Lauantai on avoin kaikille diakoniasta kiinnostuneille ja lauantaiksi kannattaakin kutsua mukaan seurakunnan vastuunkantajia, luottamushenkilöitä ja muita diakonian toimijoita.

Osallistumismaksu on 31.5.2018 saakka 285 euroa ja sen jälkeen ilmoittautuville 325 euroa. Lauantaipäivän osallistumismaksu on 31.5.2018 saakka 50 euroa  ja sen jälkeen ilmoittautuville 65 euroa. Opiskelijoiden osallistumismaksu on 150 euroa.

Ilmoittautuminen Kirkon diakonian päiville 2018

Ilmoittautuminen Kirkon diakonian päiville 2018 on avattu. Majoitusvaraus tehdään ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumis- ja majoitusjärjestelyistä vastaa Kokouspiste Oy. Sähköiseen ilmoittautumiseen pääset tästä linkistä.

Huomioi laskutustietojen ilmoittamisen yhteydessä sivuston ohje Basware-tietojen laittamisesta, kun seurakunta maksaa osallistumisen.

RYHMÄT: Jos haluat tehdä ryhmävarauksen, ota yteys Kokouspisteeseen paivi.vartiainen@kokouspiste.fi

 
Ohjelma

Päivien alustava ohjelma löytyy klikkaamalla tästä: Ohjelma.

Lisätiedot

Marko Pasma p. 050 3047 794, marko.pasma@dtl.fi tai Liisa Rossi p. 010 2190 300, liisa.rossi@dtl.fi

 

HUOM. Kaikki Sibeliustalon messuosaston paikat on myyty ja vahvistettu.